Särkänniemen uutuudet kaudelle 2018

Ilmaveivin purkamisen tultua julki ja ihmisten pahoitettua mielensä, tuli Särkänniemelle kiire julkaista korvaava uutuus jo etuajassa. Ilmaveivin tilalle tulee samanlainen ketjukaruselli sillä erolla että siinä on myös kahden istuttavia penkkejä.

Uusi Keinukaruselli-nimeä kantava laite on italialaisen Preston&Barbierin valmistama ja siinä tulee olemaan 100cm:n pituusraja entisen 120cm:n sijaan.

Särkänniemi myös mainostaa että Taikajoki tekee tavallaan paluun kun Viikinkilaivan ja Hurrikaanin paikalle rakennetaan uusi Taikaranta-alue. Minusta tässä ei olisi tarvinnut edes mainita Taikajokea kun se johtaa heti harhaan ja luuloon että itse laite olisi palaamassa.

Huvimaja-karuselli muuttaa jo toisen kerran puistossa olon aikana uuden alueen ja Kantti x Kantti-laitteen väliin ja saa uuden nimen: Järvikaruselli.

Viikinkilaiva keinuu jatkossa Motogeen vieressä, paikassa jossa Hurrikaani ennen sijaitsi. Uusi paikka on varmasti hieno laitteen toimintaa ajatellen sillä laiva tulee keinumaan kohti Näsijärveä, jolloin kyydistä aukeaa huikeat maisemat. Myös Hurrikaani sijoittuu samalla Motogeen aluelle ja hyvä niin että saadaan tyhjään tilaan vähän täytettä.