Steel Curtain-vuoristorata Kennywoodiin 2019

Kennywood-puisto, USA:n Pittsburg:ssa, avaa vuonna 2019 maailmanennätysradan. Steel Curtain-nimeä kantava vuoristorata on teemoitettu amerikkalaisen jalkapallojoukkueen, Pittsburg Steelers:n mukaan.  Radalla tulee olemaaan pituutta reilut 1,2 kilometriä ja korkeutta 67metriä. Kahden minuutin pituisen ajon aikana rata menee pääalaspäin peräti 9 kertaa, joka on eniten Pohjois Amerikassa.

Maailmanennätyksen rata tekee ensimmäisellä inversiollaan, joka tapahtuu 60 metrin korkeudessa. Myös koko vuoristorata on hieman perinteisistä poikkeava, sillä sen valmistaja, S&S Sansei Technologies, kertoo sekoittavansa elementtejä klassisesta silmukkavuoristoradasta ja modernista hyper-vuoristoradasta(rata, jonka korkeus on vähintään 61 metriä), joten lopputulos on varsin persoonallinen.