Linnanmäen avajaiset 26.4.2019

Linnanmäki avasi ovensa kaudelle 2019 ja kävin pikaisesti katsastamassa mitä uutta puistoon on keksitty. Sää oli vielä sen verran viileä että ranneketta en ostanut vaan tyydyin vain katselemaan paikkoja ja kuvailemaan. Asiakkaita puistossa oli aika maltillisesti ja laitteissa pyöri muutamia matkustajia.

Uutuutena tänä vuonna on kaksi uutta ravintolaa, Cafe Donitsi ja ravintolamaailma Herkkulinnassa sijaitseva Hodarispot. Esteettömyyteen on tänä vuonna taas panostettu ja Derby- ja Tykinkuulat-peleissä on paikat pyörätuoleille. Myös Linnunrata eXtraan on hommattu uudet kevyemmät VR-lasit.

Mustekala

Mustekala oli viime vuonna sattuneen onnettomuuden jälkeen loppukauden suljettu ja on nyt taas ajokunnossa. Laitteen vaunut on täysin uusittu.

Vesiotukset

Hypyttimen taakse vesialtaaseen oli ilmestynyt jotain erikoisia otuksia ja jonkinlaiset hanat aitaan kiinni. Todennäköisesti hanoista kääntämällä vettä tulee otuksien suusta mutta tämä kohde oli vielä keskeneräinen.

Rekkarallin uudet asukkaat

Taigan alta puretun Kot Kot-laitteen tutut maatalon eläimet siirtyvät ilmeisesti Rekkarallin varrelle kun majailivat nyt siellä aidan vieressä. Rekkarallikin oli vielä kesken ja avautuu vasta 5.5.

Taiga

Kauden suurin uutuus, Taiga, on vielä kesken ja avataan 18.6.2019. Itse rata on jo pystyssä ja testiajot alkavat pian.