|

Kaksi kuoli vuoristorataonnettomuudessa Meksikossa

La Feria Chapultepec Magico-puistossa, Mexico City:ssä, kaksi miestä kuoli vuoristoradan viimeisen vaunun irrottua ja iskeydyttyä maahan kesken ajon lauantaina 28.9.2019. 18- ja 23-vuotiaat miehet menehtyivät päävammoihin vaunun tiputtua n. 10 metrin korkeudesta. Lisäksi 27- ja 35-vuotiaat naiset saivat pahoja vammoja ja ovat sairaalahoidossa.

Huvipuisto suljettiin välittömästi onnettomuuden jälkeen ja tutkinta syyn selvittämiseksi on aloitettu.

Quimera-nimisen vuoristoradan on valmistanut saksalainen Schwarzkopf  vuonna 1984 ja silloin se oli ensimmäinen maailmassa, jossa oli kolme silmukkaa. Liikuteltava vuoristorata kiersi ensin 12 vuotta Saksan tivolikenttiä ja on sen jälkeen kyydittänyt matkustajia Malesiassa ja Englannissa ennen kuin se siirrettiin nykyiseen paikkaan, jossa se on ollut käytössä vuodesta 2007.

Video vuoristoradan kyydistä