|

Energylandian seuraavat kolme vuoristorataa

Puolan Energylandia jatkaa vauhdikasta laajentumista ja seuraavat kolme vuoristorataa ovat jo pystytetty ja odottavat nyt avautumista. Kaikki uudet vuoristoradat ovat Vekoman valmistamia ja puistosta löytyy jo ennestään 6 vuoristorataa samalta valmistajalta.

Kaudelle 2021 puistoon avautuu kaksi uutta vuoristorataa, joista odotetuin on 11 miljoonaa maksava Abyssus. Neljä kertaa pääalaspäin menevän Abyssus-radan lisäksi puistoon avautuu Light Explorer, joka on enemmän koko perheelle tarkoitettu vuoristorata. Light Explorer on sama 238 metriä pitkä malli, kuin viime vuonna Tanskan Fårup Sommerland:ssa avautunut Saven-rata.

Myös vuonna 2022 avautuva vuoristorata on juuri saatu pystytettyä ja se sijaitsee uudella Sweet Valley-teema-alueella. Uusi rata on Vekoman Mine Train-mallistoa ja on 1200 metrin pituudella ja kolmella nostomäellä yksi suurimmista mitä he ovat valmistaneet.