Oulun Hietasaareen suunnitellaan jälleen uutta huvipuistoa.

Oulun Hietasaaren huvipuistosuunnitelmat ovat taas muuttuneet, sillä aiemmin hankkeesta vetäytynyt Pellepyy Oy on jälleen mukana uuden puiston rakentamisessa. Kalevala Park-puiston takana ollut Pellepyy Oy on varannut 5 hehtaarin kokoisen maa-alueen ja aikoo rakentaa paikalle huvipuisto-viihdekeskuksen, johon kuuluisi vanhemmille suunnattujen laitteiden lisäksi Meri Oulun Kesäteatteri.

Aivan uuden suunnitellun puiston vieressä avautuu kesällä 2023 Vauhtipuisto, joka muuttaa uuteen kolme kertaa suurempaan tilaan pienen matkan päästä, jossa se on toiminut vuodesta 1982.

Pellepyy Oy:lle varatun tilan vuoksi myös Oulussa vuosikymmenien ajan vieraillut Suomen Tivoli, joutui etsimään uuden paikan, sillä se olisi tullut kyseiselle tontille ensi kesänä. Oulun sijaan Suomen Tivolin laitteiden kyytiin päästään Kempeleessä.