|

Särkänniemen Trombi puretaan kesän 2024 jälkeen

Kuva: Kiero Katala

Jihuu!!! Vihdoin se tapahtuu ja Särkänniemi on päättänyt luopua kaikkien aikojen huonoimmasta laitehankinnasta, Trombista? Monien vihaamaa ja vähemmistön rakastama vuoristorata ei ole enää käytössä tänä kautena ja se on jo poistettu laitelistauksesta ja huvipuiston kartasta.

Laite kuitenkin seisoo vielä kesän ajan paikallaan järven rannalla ja puretaan kesän jälkeen. Samalle paikalle on kuitenkin tulossa jotain uutta ja isoa, sillä Trombin kyljessä oleva infotaulu kertoo tulevan uutuuden olevan tämän vuosikymmenen suurin laiteinvestointi. Toiveissa tietysti olisi joku kunnollinen vuoristorata.

Vielä ei ole tietoa mikä Trombin kohtalo on, sillä sitä on kovasti yritetty myydä mutta kaupaksi se ei vielä ole käynyt. Jos Trombia ei kukaan osta niin se vain romutetaan. Myöskin 2019 suljettu Half Pipe-vuoristorata on edelleen myynnissä ja vähän alkaa näin pitkän ajan jälkeen näyttää, että tuskin sillekään ostajaa enää löytyy.