Vekoman Top Gun-vuoristorata

Hollantilainen vuoristoratavalmistaja Vekoma on viime vuosina yllättänyt varsin kiinnostavilla uusilla ratakonsepteilla, kuten viime vuonna avattu Lech Coaster, Puolan Legendia-puistossa, 2016 avattu Formula, Puolan Energylandia-puistossa  tai 2019 avattava ShockWave-mallinimellä kulkeva, Kiinan Dragon Valley Theme Park-puistoon avattava laukaistava rata.

Nyt Vekoma on julkaissut taas uuden konseptin nimeltään Top Gun, joita olisi tietojen mukaan tulossa kahteen puistoon kiinassa vuonna 2019. Radalla kulkee lyhyemmät, vain kahdeksan matkustajaa mukanaan kuljettavaa vaunua. Itse radan layout näyttää vauhdikkaalta ja kompaktilta, varsinkin ensimmäinen inversio on erikoinen.

Mielenkiinnolla seurailen näitä Vekoman uusien ratojen valmistumista ja hyvä että ovat rohkeasti alkaneet valmistaa enemmän custom-ratoja, jotta toivottavasti pääsevät pikkuhiljaa maineestaan vain valmisratojen tekijänä.