Kaksi huvipuisto-onnettomuutta tallentui videolle

Pienen ajan sisällä on kaksi huvipuisto-onnettomuutta tallentunut videolle, joissa kummassakin onneksi vältyttiin henkilövahingoilta.

Meksiko

Meksikossa, nainen tippui tivolin heilurilaitteesta kesken ajon. Laitteen mennessä juuri ylösalaisin, turvapuomi ilmeisesti petti ja nainen tippui kyydistä. Tiputtuaan laitteesta, osui laite vielä naiseen, heittäen hänet sivuun mutta ihmeen kaupalla selvisi tästä ilman mitään vakavaa.

Intia

Intialaisessa Chennai’s Queensland Amusement Park-puistossa, pudotuslaitteen kaapelit katkesivat ja vaunu iskeytyi maahan mutta jälleen kenellekään ei onneksi sattunut mitään. Laitteen ajo oli jo lopussa ja pudotus tapahtui noin kolmen metrin korkeudesta kun kaapelit pettivät. Puisto on nyt vaikeuksissa onnettomuuden vuoksi ja sitä ei auta yhtään se että yrittivät saada laitteessa olleita olemaan hiljaa tapahtuneesta.