|

Six Flags-ketjun kauden 2020 uutuudet

Yhdysvaltalainen Six Flags-huvipuistoketju julkaisi kauden 2020 uutuudet. Toisin kuin viime vuonna, nyt ei suuria vuoristoratoja ole tulossa ollenkaan.

Six Flags Great Adventure

Ketjun ensi kauden suurin uutuus on Jersey Devil Coaster, yksiraiteinen vuoristorata, joka on vajaat 40 metriä korkea, reilut 900 metriä pitkä, huippunopeutta on 93,3km/h ja matkalla  mennään ylösalaisin kahdesti.

Six Flags Over Georgia

Puistoon tulee ensi kaudeksi kaksi uutuuslaitetta: Catwoman Whip, on Zamperlan valmistama Endeavour-laite ja miltei samanlainen kuin Tykkimäellä oleva. Toinen uutuus, Poison Ivy Toxic Twister on vanha kunnon Scrambler-laite, jollainen löytyy myös Nokkakiven Puistosta.

Six Flags Discovery

Kingdom Sidewinder Safari-vuoristorata on Zamperlan valmistama Twister Coaster, jossa vaunut pyörivät.

Six Flags St. Louis
Six Flags Great Escape

Molempiin puistoihin tulee sama uutuus: Catwoman Whip ja Adirondack Outlaw-nimiset laitteet vievät matkustajat 50 metrin korkeuteen ja pyörittävät nopeimmillaan 80km/h.

Six Flags Over Texas

Aquaman: Power Wave on saksalaisen Mack:n PowerSplash-vesivuoristorata.

Six Flags Fiesta Texas

Daredevil Dive Flying Machines on Zamperlan valmistama Super Air Race-laite ja mainoksen mukaan tulee olemaan suurin avautuessaan.

La Ronde

Puiston uutuus, Vipère, on Six Flags Magic Mountain:sta siirretty vuoristorata. Intaminin valmistama vuoristorata on samaa mallia kuin Linnanmäen Kirnu mutta isompi. Laite oli Magic Mountain:ssa toiminnassa vuodesta 2011 vuoteen 2017 ja se oli usein rikki. Kaksi viimeistä vuotta se vain seisoi käyttämättömänä puistossa.

Six Flags New England

Myös tähän puistoon avautuu Zamperlan Endeavour-laite nimeltään Supergirl Sky Flyer.

Six Flags Mexico

CraZanity onZamperlan valmistama Giant Discovery-laite, jossa ajon aikana noustaan jopa 50 metrin korkeuteen ja vauhtia on yli 120km/h.

Six Flags America

Harley Quinn Spinsanity on myös Zamperlan valmistama Giant Discovery-laite mutta pienenpi kuin Six Flags Mexicon uutuus.