Half Pipe puretaan jo syksyn aikana

Vähän aikaa sitten ilmeni että Särkänniemi laittoi Half Pipe-laitteen myyntiin ja nyt saatiin varsin yllättävä tieto, että laite puretaankin jo syksyn aikana.

Laitetta ei ole vielä myyty mutta se puretaan ja laitetaan varastoon odottelemaan ostajaa.

Harmi että laite poistuukin näin äkkiä sillä moni fani olisi varmasti halunnut hyvästellä sen. Välillä tosin ratkaisuja on tehtävä nopeastikin ja niin on ilmeisesti käynyt Half Pipenkin tapauksessa, sillä siihen olisi ollut tulossa suuret huollot ja laitteen poistamalla niiltä vältytään.

Itse olen pitkään ihmetellytkin kuinka Half Pipen kaltainen laite voi pyöriä heti eläinpuiston vieressä, sillä se on suhteellisen kovaääninen ja tuskin eläimet sen melusta nauttivat. Suunnitelmiahan oli siirtää laite nykyisen Viikinkilaitteen paikalle mutta ilmeisesti kustannukset olisivat nousseet sen verran, että siitä suunnitelmasta luovuttiin ja päädyttiin myymään koko laite pois.

Mielenkiinnolla seuraamme minne päin maailmaa Half Pipe myydään, tai voihan olla että ostajaa ei vaikka löydykään.