HupiCity-lautapeli ja Linnanmäki-aiheiset mukit

Linnanmäki julkaisi 11.5.2020 uusia oheistuotteita, joista yksi on HupiCity-lautapeli.

Linnanmäen työntekijöiden ja yhdessä suomalaisen pelivalmistaja Tacticin kanssa tehty lautapeli on hauska uutuus ja huomaa että siihen on panostettu.

Pelissä nopan sijasta pyöritetään Rinkeliä ja kuljetaan pitkin HupiCityä, keräten samalla hupipoletteja. Välillä tulee vastaan Haaste tai Pähkinä-kortti, jossa on Linnanmäki aiheisia kysymyksiä ja tehtäviä. Mukana on myös Rollen Yllätys-kortti, jolla voit saada hyviä etuja pelissä etenemiseen.

Peli on tarkoitettu seitsemän vuotiaasta ylöspäin ja 2-6 pelaajalle, mutta kahdestaan peli on hieman tylsempi, sillä silloin Haaste-tehtävää ei voi käyttää. Pelilauta ja kaikki osat ovat värikkäitä hyvin toteutettuja ja varsinkin lautaa tulee aluksi tutkittua tarkkaan, sen yksityiskohtien vuoksi.

Pieni miinus tulee pelinmerkkien muovijalkojen kiinnityksestä, sillä pahvisten merkkien reunat meinasivat mennä ruttuun. Tähän ongelmaan käytin haarukan piikkiä, jolla muoviosaa hieman vääntämällä saa pahvin ujutettua siististi paikoilleen.

Emalimukit

Uusia tuotteita ovat myös Muurlan valmistamat neljä erilaista Linnanmäki-mukia, joiden kyljissä komeilee Taiga, Vuoristorata, Kirnu ja Karuselli. Mukin sisäpinta on myös käytetty hauskasti hyödyksi ja sinne on painettu kuva jokaisen laitteen yksityiskohdasta.

Myynnissä

Tuotteet ovat myynnissä Linnanmäen verkkokaupassa osoitteessa https://verkkokauppa.linnanmaki.fi ja myöhemmin puiston avauduttua myös Shop Caramelli ja Shop Taiga-myymälöissä.

Lautapelin hinta on 24,90€. Emalimukit yksittäin 15,90€ tai kaikki neljä yhteensä 60€.