|

Super Nintendo World

Super Nintendo World on Universal Studios Japan-puiston uusin ja vielä virallisesti avaamaton teema-alue. Puiston rakentaminen aloitettiin vuonna 2017 ja avajaiset olisivat olleet alkuperäisen suunnitelman mukaan juuri ennen Tokion kesäolympialaisia. Teema-alueen hinnaksi on ilmoitettu n. 351 miljoonaa yhdysvaltain dollaria.

Päivitys 19.3.2021, puisto avattiin virallisesti yleisölle 18.3.2021.

Super Mario World aluekartta

Teema-alueella ei ole kuin kaksi varsinaista laitetta mutta alue on varsin interaktiivinen. Kuten Super Mario-peleissä, puistossa voit kerätä kolikoita kysymysmerkki-laatikoista tai nujertamalla vastustajia. Tätä varten tulee ostaa erikseen Power Up Band-ranneke.

Sisäänkäynti puistoon tapahtuu peleistä tutun vihreän harppausputken läpi Prinsessa Peach:n linnaan ja josta poistuessa eteen avautuu maisema, jota hallitsee Bowserin linna ja Sienivaltakunta. Bowswerin linnan sisällä on puiston vetonaula: Mario Kart: Koopa’s Challenge-vauhtiajolaite ja Sienivaltakunnassa on hitaammin liikkuva Yoshi’s Adventure-ajelu.

Sisään mennään harppausputken kautta.
1UP Factory-kaupasta voi ostaa aiheeseen sopivia asusteita ja pukeutua lempihahmokseen.
Mario Kart: Koopa’s Challenge on puiston vauhdikkain kohde.
Yoshi’s Adventure-ajelu sopii kaikenikäisille.