Vauhtipuiston uutuudet kaudelle 2022

Oulussa sijaitseva pieni Vauhtipuisto jatkaa viime vuoden taktiikalla ja avaa kaudeksi 2022 jälleen kaksi uutta laitetta. Laitteet ovat jo ennestään tuttuja Lempäälään Ideaparkissa olleesta Zones by Särkänniemi-sisähuvipuistosta. Särkänniemen myytyä puiston, sieltä poistettiin kaikki huvipuistolaitteet ja kun kaksi on löytänyt tiensä Vauhtipuistoon, niin mielenkiinnolla seuraamme minne loput menevät?

Vauhtipuistossa oli jo ennestään vapaapudotuslaite Humppa Bumppa ja nyt avataan toinen nimeltä Hyppyytin, joka ylös-alas-liikkeen lisäksi pyörii myös ympäri. Toinen uutuus on hieman vauhdikkaampi Hurja Hyrjä, joka on kuin miniversio Särkänniemen edesmenneestä Half-pipe-laitteesta.

Uutuudet täydentävät loistavasti Vauhtipuiston laitetarjontaa ja mukava että laitteita tuotiin vielä lisää vaikka edessä on muutto. Tämän kauden jälkeen puisto sulkee nykyisessä paikassaan Hietasaaressa ja avaa ovet uudessa osoitteessa Nallikarissa vuonna 2023.