Särkänniemi valottaa tulevaisuuden suunnitelmia

Huvipuistoihin keskittynyt Blooloop.com-sivusto on saanut Särkänniemeltä mielenkiintoisen haastattelun, jossa avataan puiston tulevaisuuden suunnitelmia, johon kuuluu kauan suunnitteilla ollut hotelli, vesipuisto, kuin myös uusia laitteita.

Uusi sisäänkäynti

Artikkelin mukaan uusien kohteiden rakentaminen alkaisi kauden 2022 jälkeen. Ensimmäisenä valmistuisi uusi sataman puoleinen sisäänkäyntirakennus ja ravintola- ja viihdekatu. Tämän jälkeen olisi vuorossa entiseen delfinaarioon sijoittuva Xplore Park ja Ylen kanssa yhteistyössä toteutettava Media World. Näistä jokaisen arvioitu hinta on 10M€/kohde.

Hotelli ja vesipuisto

Rantaan kaavailtua reilun 200 huoneen teemahotellia ja vesipuistoa saadaan odotella hieman pidempää. Näiden yhteyteen on suunnitelmissa myös Järvikeskus, josta pääsee mm. risteilemään ja suppailemaan järvelle. Tavoitteena Särkänniemellä on tulevaisuudessa olla ympärivuotinen elämyskeskus, eikä pelkästään kesäkauden varassa pyörivä laitteisiin keskittyvä huvipuisto.

Uusia laitteita

Onneksi myös uusia laitteita on tulossa ja varsin odotettuja sellaisia. Suunnitelmissa on uusi koko perheelle sopiva vuoristorata ja kauhukohde, joka on joko perinteinen kummitusjuna-ajelu tai kauhusokkelo näyttelijöillä. Juuri tuota kiinteää kauhukohdetta Särkänniemeen on kaivattu jo jonkin aikaa, sillä edellinen kummitusjuna, Orlochlessin Torni, suljettiin jo yli kymmenen vuotta sitten.

Jutussa mainitaan laitelistauksessa myös Waka-niminen laite mutta se ei ole uusi, vaan Tyrsky saa uuden nimen. Tämä uudistus piti jo toteuttaa edellisvuosina mutta se siirtyi pandemian vuoksi ja saa nähdä vaihtuuko nimi ja teema jo kesälle 2022?

Alkuperäisen artikkelin voi lukea osoitteesta: https://blooloop.com/theme-park/in-depth/sarkanniemi/