|

2024 avautuva UK:n korkein ja nopein vuoristorata sai nimen: Hyperia

Pitkään nimellä Project Exodus kulkenut vuoristorata julkistettiin vihdoin ja Hyperia nimen saanut uutuus tulee olemaan Iso Britannian korkein ja nopein. Thorpe Park:iin vuonna 2024 avautuva Hyperia nappaa korkeusennätyksen Blackpool Pleasure Beach:n Big One-vuoristoradalta, joka on hallinnut 64,9 metrin korkeudellaan jo vuodesta 1994. Nopeusennätyksen se tulee jakamaan puistossa jo olevan Stealth:n kanssa, jolloin molempien huippunopeus on 128,7 km/h.

Hyperia on saksalaisen Mack: valmistama hyper-luokan vuoristorata ja korkeutta sillä tulee olemaan 71,9 metriä. Hyper-vuoristoradaksi luokitellaan radat joilla on korkeutta yli 61 metriä. Kaikkia tietoja uutuudesta ei vielä ole tiedossa, kuten radan pituus, mutta ajon aikana tullaan menemään pää alaspäin ja juna tulee syöksymään pitkin veden pintaa, roiskauttaen sitä.