Pikapassilla Taigaan

Linnanmäki ottaa ensimmäistä kertaa käyttöön Pikapassi-käytännön 2019 ja se tulee olemaan käytössä ainoastaan Taiga-vuoristoradassa.
Pikapassi tulee maksamaan vielä tuntemattoman summan ja sillä pääsee omaa jonoa pitkin nopeammin kyytiin. Vielä ei ole tiedossa onko passi kertaluontoinen tai onko niitä eritasoisia. Jonojahan on tällaisessa Pikapassi-kohteessa kaksi, joista toisessa jonotetaan normaalisti ja toisessa jonottaa Pikapassin haltijat. Molemmista jonoista otetaan kyytiin samanaikaisesti, joten myös tavallinen jono liikkuu koko ajan eikä yhtä vaunua täytetä ainoastaan Pikapassia käyttävillä. 
Tästäkin tuli heti julkistamisen myötä marinaa ja ymmärtämättömät vetivät herneet nenään kuinka epätasa-arvoista tämä on kun tulee rikkaiden ohituskaista. Näistä valitetaan ilmeisesti vasta silloin kun kyse on maksullisesta palvelusta, onhan Särkänniemen Tornadossakin ollut käytössä erillinen jono etupenkkiin haluaville ja siitä tuskin on kukaan harmissaan.

Epäilen kyllä että Pikapassi tulee olemaan yhden vuoden kokeilu koska Taigan kapasiteetti on varmaan huomattavasti parempi kuin esim. Salamassa, jossa jonot on välillä tosi pitkät.