Pellen talo, Linnanmäen uutuus 2018

Linnanmäen kauden 2018 uutuuslaite on kolmikerroksinen hupitalo Pellen Talo, jota kuvaillaan tiedotteessa seuraavasti: ”Pellen Talossa asiakkaamme pääsevät seikkailemaan tunnelmasta toiseen. Värikkäistä huoneista löytyy häivähdys Vekkulaa modernilla twistillä, kuten vaikkapa pyörivä tynnyri, liikkuvat portaat ja veikeästi kiemurteleva liukumäki. Talossa kuullaan myös musiikkia ja sen sisällä nähdään iloisesti tuikkivia led-valoja.”

Laite tulee olemaan puistossa Miniautojen paikalla seuraavat kolme kautta kunnes uusi Vekkula valmistuu 2021 ja tämän jälkeen hupitalo siirtyy kiertämään suomea Tivoli Seiterän mukana. Seiterällähän on jo nyt käytössään oma Crazy Palace-hupitalo, joten tämän tulee ilmeisesti korvaamaan sen.

Ihan hyvä että Linnanmäelle saadaan korvaava hupitalo siksi aikaa kun uusi Vekkula valmistuu. Linnanmäki on saanut niin paljon ryöpytystä rakkaan laitteen sulkemisesta, joten jospa tämä väliaikainen hupitalo edes vähän lieventäisi pahaa mieltä.

Muita uutuuksia

Linnunrata eXtra tarjoaa tänä vuonna uuden vr-elämyksen liitohyppymatkan muodossa, jossa liidetään Vuoristoradan huipulta Vesitornin katolle.  Nyt Linnunrata eXtrassa voi valita kolmesta eri sisältövaihtoehdosta sillä saatavilla on myös iik!week:llä nähty Kauhujen taival.

Myös esteettömyyttä on ajateltu ja Propelli-laitteeseen on lisätty yksi vaunu johon pääsee pyörätuolilla.

 Uusia pelejä on myös tarjolla kun puistoon avautuu kisaamisesta tykkääjille, Kiikutin ja Pumputin.

Ravintola Jarrumiehen tilalle rakentuu uusi iso ravintolakompleksi Herkkulinna jossa sijaitsevat Cafe Vohvelitehdas, Salaatti & Varras, Grilli ja uusi Terassiravintola Keidas. Myös ravintola Flores Freshmex siirtyy uuteen rakennukseen.

 

 

 

Varsinkin nämä ravintolauutuudet itseäni kiinnostavat ja toivottavasti ovat tunnelmaltaan viihtyisempiä kuin kolho Linnagrilli. Välillä on mukava käydä Lintsillä viettämässä muuten vaan aikaa ilman laitekäyntejä ja uusi terassi on käytävä heti lämpimän ja aurinkoisen päivän koittaessa testaamassa.