Linnanmäen avajaiset 27.04.2018

 
Linnanmäki avasi ovensa perjantaina 27.4. ja kävin katsastamassa mitä uutta puistossa on tarjolla tälle kaudelle. Laitteissa en tällä kertaa käynyt kun sen verran viileä ilma oli vaikkakin aurinko mukavasti paisteli.
 
Puisto oli suhteellisen tyhjä ja laitteisiin ei ollut mitään jonoja ja pyörivät muutama matkustaja kyydissään.  Kauden isot uutuudet olivat vielä kesken ja Pellen Talo saapuu puistoon vasta toukokuun puolivälissä. Uutta ravintolaa rakennettiin kovaa vauhtia ja näytti hyvältä ja yllättävän isolta. Myös ensi vuoden isoa uutuutta, Taigaa, mainostettiin näkyvästi.
 

Uusi peli: Kiikutin

 

Pellen Talo

Pellen Taloa mainostettiin entisten miniautojen paikalla.

Taigan rakennus

Taigan rakennustyömaata Kehrän vierestä kuvattuna.

Taigan rakennus

Pikajunan alla oli jo perustuksia Taigalle

Taigan rakennus

Rekkarallin keskelle oli myös tullut Taigan perustuksia ja miltei kaikki viheristutukset ja puut on harmiksi poistettu.

Uusi ravintolarakennus

Uusi iso ravintolarakennus vielä työnalla.

Uusi ravintolarakennus

Ravintolan vierustan suihkulähde ja istutukset on myös uudistettu.