Taiga ja Tukkijoki pysähtyivät vian takia samaan aikaan

Erikoinen sattuma tapahtui lauantaina 31.8.2019, sillä Linnanmäen Taiga, että Särkänniemen Tukkijoki pysähtyivät teknisen vian vuoksi kuuden aikaan illalla.

Tukkijoen kaikki seitsemän vaunua pysähtyivät kesken matkan ja ihmiset evakuoitiin reitin varrelta. Laite kuitenkin saatiin avattua puolentoista tunnin jälkeen. Särkäniemen mukaan tällaisia pysähtymisiä sattuu muutaman kerran kaudessa.

Linnanmäen uutuuslaite, Taiga, hyytyi radalla kohtaan jossa toisen laukaisun kuuluisi tapahtua. Asiakkaat saatiin turvasiltaa pitkin pois ja laite pysyi suljettuna koko loppu illan. Vian syynä oli katkos valokuitukaapeliyhteydessä ja laite saatiin kuntoon tiistaina 3.9. joten Taiga on käytössä jälleen lauantaina 7.9. jolloin iik!week alkaa.

4.9.19 Päivitetty Taigan vian syy.