Kaksi huvipuistoa Oulun Nallikariin 2022 ja 2023

Oulun Nallikariin tulee kaksi huvipuistoa, sillä Vauhtipuisto muuttaa uuteen paikkaan 2022 ja Kalevala Park avautuu 2023.

Vauhtipuisto

Vauhtipuisto on toiminut Hietasaaressa vuodesta 1982 ja nyt puisto muuttaa nykyistä kolme kertaa isompaan tilaan. Alunperin puistossa oli erilaisia ajoneuvoja kuten crossimopoja ja mönkijöitä ja vuonna 2014 puisto alkoi muuttua enemmän huvipuistoksi, kun sinne hankittiin useita laitteita.

Kalevala Park

Kalevala Park:n tie on ollut varsin pitkä, sillä puiston suunnitelmat julkaistiin jo vuonna 2011. Puiston avajaisia olisi juhlittu vuonna 2014 mutta suuren vastustuksen vuoksi vasta nyt näyttää varmalta että puisto todella toteutuu. Puiston takana oleva Pellepyy Oy on pyörittänyt Nallikarissa monen vuoden ajan Noitarumpu-laitetta, joka lopulta siirtyy uuteen puistoon. Noitarumpu on ennen pyörinyt Wasalandiassa Super Spin-nimellä