|

Gröna Lundin Monster-vuoristorata kohoaa vauhdilla

Kauan odotetun Gröna Lundin Monster-vuoristodan asennus on täydessä vauhdissa ja kyytiin pitäisi päästä ensi vuonna.

Radan pystytys aloitettiin jo viime vuoden puolella ja ensimmäisenä rakennettiin maanalainen asema-alue. Puiston ahtauden vuoksi, maanalaiset osat tehtiin ennen kauden 2020 avausta ja loput radasta asennetaan talvikauden 2020-2021 aikana.

Nyt pystyssä on jo vuoristoradan nostomäki ja ensimmäinen lasku, kuin myös ensimmäinen inversio. Kuten kuvasta näkyy, on tilan puutteen vuoksi päädytty käyttämään varsin erikoisia massiivisia pylväsrakenteita normaalien B&M:n radoista tuttujen tukien sijaan.

Radan pystytykseen liittyviä uutisia pystyy seuraamaan coastercloud.com-sivustolta: https://www.coastercloud.com/news/monster-grona-lund/

Artikkelin kuva: Themeparks EU