|

Särkänniemen uutuus 2022: Keidas

Särkänniemen kauden 2022 uutuus on varmasti kuumien päivien pelastus monelle, sillä puistoon avataan uusi Keidas-vesielämysalue. Keidas rakentuu nykyisen Taikarannan alueelle heti Ravintola Riemun taakse ja siellä tulee olemaan maan alta tulevia vesisuihkuja kuin myös mahdollisuus kastella muita huvittelijoita suunnattavilla suihkuilla. Linnanmäellä on vähän tämän tyylinen vesikohde, Vesilabyrintti, jossa pyritään pääsemään reitti läpi väistellen yllättäviä vesisuihkuja.

Taikaranta avautui vasta 2018 mutta tylsän puoleisella leikkikenttä-alueella ei koskaan näkynyt paljoakaan ketään, joten hyvä että tila muutetaan nyt paljon mielenkiintoisempaan käyttötarkoitukseen. Tukkijoki vetää kuumina päivinä pitkät jonot viilennystä kaipaavia huvittelijoita, joten hyvin varmasti myös Keidas-vesilelämysalue tulee olemaan suosittu.