PowerParkin uutuus kaudelle 2022: Typhoon 360

PowerParkin uutuus kaudelle 2022: Typhoon 360

PowerParkin vuonna 2004 avattu heilurilaite, Typhoon, päivitetään hurjemmaksi. Uusi Typhoon 360-laite on muuten samanlainen kuin edeltäjänsä mutta pelkän puolelta toiselle heilumisen sijaan, se tekee myös täysiä pyörähdyksiä, kuten Särkänniemen X-laite.

Tarkemmin tietoa laitteesta on tulossa myöhemmin, joten nyt voi vain spekuloida. Italialainen laitevalmistaja Technical Park, joka on valmistanut vanhan Typhoon laitteen, mainostaa sivuillaan isompaa Typhoon 360-laitetta, joten tämä voisi hyvin tulla PowerParkiin. Vanhan muuttaminenkaan ei ole täysin pois suljettua, sillä laitevalmistaja on aiemmin tarjonnut mahdollisuutta päivittää suosittuja Street Fighter-laitteitaan täysiä kierroksia tekeviksi Street Fighter Revolution:ksi, niin miksei tässäkin voisi tehdä samoin.

Uusi Typhoon 360 avataan alkukesästä 2022.