|

PowerParkin uutuus kaudelle 2022: Typhoon 360

PowerParkin vuonna 2004 avattu heilurilaite, Typhoon, päivitetään hurjemmaksi. Uusi Typhoon 360-laite on muuten samanlainen kuin edeltäjänsä mutta pelkän puolelta toiselle heilumisen sijaan, se tekee myös täysiä pyörähdyksiä, kuten Särkänniemen X-laite.

Tarkemmin tietoa laitteesta on tulossa myöhemmin, joten nyt voi vain spekuloida. Italialainen laitevalmistaja Technical Park, joka on valmistanut vanhan Typhoon laitteen, mainostaa sivuillaan isompaa Typhoon 360-laitetta, joten tämä voisi hyvin tulla PowerParkiin. Vanhan muuttaminenkaan ei ole täysin pois suljettua, sillä laitevalmistaja on aiemmin tarjonnut mahdollisuutta päivittää suosittuja Street Fighter-laitteitaan täysiä kierroksia tekeviksi Street Fighter Revolution:ksi, niin miksei tässäkin voisi tehdä samoin.

Uusi Typhoon 360 avataan alkukesästä 2022.

Päivitys 15.7.2022

Typhoon 360 avattiin yleisölle 16.7.2022 ja laite on muuten alkuperäinen Typhoon, joka on vain muutettu tekemään täysiä kierroksia lisäämällä siihen uusi varsi ja vastapaino.

Kuva: PowerPark