Linnanmäki- ja Särkänniemi-puhelukortit

Arkistojen kätköistä löytyi nipullinen puhelukortteja, noita käteviä kapistuksia 90-luvulta, joilla pystyi maksaa puheluita yleisöpuhelimissa. Kortit olivat arvoltaan 10-150 markkaa ja niissä oli vaihtuvia kuva-aiheita. Oli ihan kortteja varten suunniteltuja grafiikoita ja toisien pintaa koristi makeismerkki tai tapahtumamainos. Jopa ysäritähti Pandoran uutta levyä markkinoitiin aikoinaan puhelukortilla.

Nipusta löytyi Särkänniemen-puhelukortti vuodelta 1993 ja Linnanmäen, vuodelta 1996. Kortit olivatkin varsinainen aikamatka menneeseen. Linnanmäen kortti on jo sen verran ”uusi”, että siinä mainitaan jopa huvipuiston verkkosivut, jotka silloin olivat travel.fi-matkailusivuston alaisuudessa. Linnanmäen kortissa on hyödynnetty hyvin myös takapuoli, sillä sinne on painettu puiston aukiolot. Ennen kännyköitä ja helppoa pääsyä nettiin, oli varmasti kätevä kaivaa tämä lompakosta ja tarkastaa miten Lintsi on auki.

Korttien kääntöpuolelta löytyi puistojen yhteystiedot ja Lintsin aukiolot.